Na 45. Tokyo Motor Showu je Toyota predstavila številne zanimive koncepte

Na 45. tokijskem avtosalonu, ki med 25. oktobrom in 05. novembrom 2017 poteka na sodobnem razstavišču Tokyo Big Sight, je Toyota predstavila številne zanimive koncepte, ki napovedujejo prihodnje smernice enega izmed največjih avtomobilskih proizvajalcev na svetu.

Toyota v Tokiu "nad motorjem"

Za Toyoto je bil tokijski avtosalon kot domače prizorišče vedno priložnost za predstavitev svojih novih usmeritev in filozofij. Letošnji salon poteka pod enotnim sloganom "Beyond the Motor", kar bi v neposrednem prevodu pomenilo "nad motorjem". In Toyota v Tokiu dokazuje, da so za njih avtomobili precej več kot le prevozna sredstva. Letos predstavljajo kar sedem konceptov osebnih vozil, s katerimi prikazujejo svoj pogled na množično mobilnost in okoljsko ozaveščenost v prihodnjih desetletjih.

Predstavljena vozila

Toyota Century - Japonski Rolls Royce

 

Toyota Concept I - moč umetne inteligence

 

Toyota Concept I ride - vsestranski mestni avtomobil

 

Toyota GR HV sport concept - nekaj novega na osnovi Toyote GT 86 na hibridni pogon THS-R (Toyota Hibrid System Racing).

 

TJ Cruiser - vizija karoserijskega križanca prihodnosti

 

Toyota Fine-Comfort Ride - koncept standardnega vozila prihodnosti; avtonomen, s pogonom na gorivne celice in 1000 KM dosegom.

Več na Toyota.si

Zaupajo nam številna podjetja

logo lifeclass as tus bitermo-logo logo-banka-koper logo-luka-koper cimos logo Logo ika robotina logo uip zdravstveni-dom-koper Generali Intereuropa KERN Komunala Izola Sava ZDI ZRS

Izjave strank

You must enable Billing on the Google Cloud Project at https://console.cloud.google.com/project/_/billing/enable Learn more at https://developers.google.com/maps/gmp-get-started