Svetovno priznani ameriški poslovno-politični tednik Newsweek je Toyoto spet uvrstil med okoljsko najbolj ozaveščene znamke na svetu.

Toyota je uvrščena v zgornjih pet odstotkov vseh podjetij. Razglašena je za best in industry global v kategoriji avtomobilskih proizvajalcev, skupno pa je med 500 najbolj zelenimi podjetji na svetu zasedla izjemno 16. mesto.

Nagrada je priznanje za Toyotine dosežke na področju trajnostnega razvoja, predvsem pa navdušuje njena pionirska vloga na področjih hibridnega pogona, prijaznega do okolja, ki prav letos praznuje dvajsetletnico, in razvoja vozil na gorivne celice.

S temi dosežki se je Toyota kot največji avtomobilski proizvajalec na svetu uvrstila pred svetovno zelo cenjena, spoštovana in priznana podjetja, kot so Apple, Nike in Starbucks. Toyota letos zaseda še višji položaj na lestvici kot lani. To je nedvomno tudi odraz številnih trajnostnih pobud, s katerimi želi še dodatno povečati svoj prispevek k okoljski ozaveščenosti in varovanju planeta.

Celotno razvrstitev Newsweek Green Rankings si lahko ogledate na spodnji povezavi: www.newsweek.com

Vir: Toyota.si

Zaupajo nam številna podjetja

logo lifeclass as tus bitermo-logo logo-banka-koper logo-luka-koper cimos logo Logo ika robotina logo uip zdravstveni-dom-koper Generali Intereuropa KERN Komunala Izola Sava ZDI ZRS

Izjave strank

You must enable Billing on the Google Cloud Project at https://console.cloud.google.com/project/_/billing/enable Learn more at https://developers.google.com/maps/gmp-get-started