KIA K900 je na ceste zapeljal leta 2012, kar pomeni, da gre za relativno novo vozilo. Kljub temu pa pri KII pa že za letošnje leto napovedujejo drugo generacijo največje limuzine te blagovne znamke.

Korejci niso še navedli uradnega datuma predstavitve, vendar sklepamo, da ne bo potrebno čakati dolgo. Prodaja limuzine naj bi se pričela v drugem četrtletju 2018 na izbranih trgih. Torej; pričakujemo lahko, da bomo več slik in informacij izvedeli v nekaj mesecih.

Medtem je Kia v javnost poslala zgornjo sliko. Dodamo lahko še to, da so vozilo razvili v korejski in ameriški podružnici Kia. Pričakujemo, da bo K900 delil platformo z Genesis G90.

KIO K900 bo po vsej verjetnosti poganjal 3.3. litrski V6 agregat z dvema turbinama, kot tudi 5.0 litrski V8 agregat s pogoni na zadnja oz. vsa štiri kolesa.

Za enkrat še ni znano ali bo vozilo na voljo v Evropi.

 

Zaupajo nam številna podjetja

logo lifeclass as tus bitermo-logo logo-banka-koper logo-luka-koper cimos logo Logo ika robotina logo uip zdravstveni-dom-koper Generali Intereuropa KERN Komunala Izola Sava ZDI ZRS

Izjave strank

You must enable Billing on the Google Cloud Project at https://console.cloud.google.com/project/_/billing/enable Learn more at https://developers.google.com/maps/gmp-get-started