Najboljši med družinskimi karavani je SEAT Leon ST

(Vir: siol.net - veliki primerjalni test devetih družinskih karavanov).

Sedem avtomobilskih uredništev je na velik primerjalni test zapeljalo devet tekmecev. Tokrat so pod drobnogled vzeli družinske karavane, med katerimi se je za najboljšega izkazal SEAT Leon ST.

Devet karavanov nižjega srednjega razreda so preizkusili na razmočenem poligonu, v nalivu zapeljali po okoliških cestah in izmerili porabo, na koncu pa se z njimi odpeljali še do obale. A to je bil le dinamičen del testa, ki so ga dopolnili statični preizkusi. Ocenili so družinsko uporabnost notranjosti avtomobila, velikost prtljažnika, motor, podvozje ter ceno nakupa in vzdrževanja vozila.

Seat Leon ST - odlično razmerje med ceno in kvaliteto

SEAT Leon ST je tekmece premagal z dobrim razmerjem med ceno, ponujeno tehnologijo, voznimi lastnostmi in uporabno velikim prtljažnikom. »Ergonomija je vrhunska, počutje za volanom na visoki ravni,« so ocenili poznavalci.

Zmagovalni družinski karavan združuje užitek pri vožnji, udobje in prostornost. Linije dinamičnega športnika skrivajo napredno tehnično opremo s številnimi varnostnimi in asistenčnimi sistemi, ki olajšajo vsako vožnjo ter jo naredijo varnejšo in udobnejšo.

Dodatne informacije in pogoji: www.seat.si

Zaupajo nam številna podjetja

logo actual logo lifeclassas zavarovalnica-maribor tusbitermo-logologo-banka-koperlogo-luka-kopercimos logoLogo ikarobotina logouipzdravstveni-dom-koper

Izjave in ocene strank