Toyota je na letošnjem salonu IAA predstavila jasno povezavo med svojo preteklostjo, sedanjostjo in prihodnostjo. Svetovno premiero je doživel Land Cruiser, ki temelji na 65-letnem slovesu kakovosti, vzdržljivosti in zanesljivosti brez primere.

Land Cruiser že 65 let edinstven v svojem razredu

Terenec Land Cruiser že dobrih 65 let ostaja edinstven v svojem razredu in združuje izjemno kakovost, vzdržljivost in zanesljivost z neprekosljivo zmogljivostjo terenske vožnje, kar mu je upravičeno zagotovilo sloves enega najbolj vzdržljivih in zanesljivih modelov s štirikolesnim pogonom na svetu.

Še več udobja in prestiža

Novi Land Cruiser utrjuje svoj sloves s še večjo mero luksuza, udobja potnikov in prestiža. Nova, sodobnejša in robustnejša zunanja podoba sprednjega dela; bolj prefinjena, udobna in visokokakovostna oblika notranjosti z novo voznikovo ploščo z instrumenti in sredinsko konzolo za izboljšano upravljanje; izboljšana cestna dinamika in terenski sistemi za pomoč vozniku – to so nekatere glavne značilnosti novega modela Land Cruiser, zaradi česar velja za vrhunski avtomobil 4x4 s popolno kombinacijo vozne zmogljivosti, udobja in prefinjenosti na vseh podlagah. 

Land Cruiser vas pripelje na vsak cilj in nazaj.

Video Land Cruiser iz IAA 2017

Zaupajo nam številna podjetja

logo lifeclass as tus bitermo-logo logo-banka-koper logo-luka-koper cimos logo Logo ika robotina logo uip zdravstveni-dom-koper Generali Intereuropa KERN Komunala Izola Sava ZDI ZRS

Izjave strank

You must enable Billing on the Google Cloud Project at https://console.cloud.google.com/project/_/billing/enable Learn more at https://developers.google.com/maps/gmp-get-started