Novi Kia ProCeed,  združuje atraktiven dizajn s prostornostjo in vsestranskostjo tourerja v 5-vratni karoserijski različici shooting brake. ProCeed bo širša javnost spoznala na skorajšnjem avtomobilskem salonu v Parizu, kupcem pa bo na voljo v začetku leta 2019.

KIA PROCEED je oblikovan, razvit in narejen v Evropi

Emilio Herrera, izvršni direktor Kia Motors Europe, pravi:

 “ProCeed je vozilo, ki predstavlja vse, kar Kia uteleša. Čudovita shooting brake oblika voznikom ponuja neprekosljivo kombinacijo dizajna, prostornosti in vsestranskosti, ter predstavlja edinstveno ponudbo v razredu srednje velikih družinskih vozil. ProCeed, ki je bil razvit na evropskih cestah in za evropske voznike, ponuja zabavno vožnjo. Narejen je v Evropi, po najvišjih proizvodnih standardih, lastnikom pa nudi brezskrbnost Kiine revolucionarne 7-letne tovarniške garancije (do 150.000 km).”

 

Novi ProCeed, ki nosi ime 3-vratnega kupeja Kia pro_cee’d 2. generacije, je bil oblikovan, razvit in zasnovan v Evropi. Je izdelek Kiinih oblikovalskih, razvojnih in R&D oddelkov v Frankfurtu, proizvajali pa ga bodo v Kiini tovarni na Slovaškem. Tam ga bodo izdelovali poleg Ceeda in Ceeda Sportswagon, ki so ju nedavno predstavili in ju pričakujemo v teh dneh.

Drzno oblikovanje in športnost

Kia ProCeed, ki je kombinacija drznega oblikovanja in tehnologije ter predstavlja najbolj športnega člana družine Ceed, bo na voljo le v različicah GT Line ali GT.

Herrera pravi: 

“ProCeed bo kot del razširjene družine Ceed igral pomembno vlogo pri Kiini  stabilni rasti v Evropi. Od leta 2006 je bilo v Evropi prodanih več kot 1,3 milijona primerkov modela Ceed, kar pomeni, da gre za enega naših najbolj prodajanih modelov poleg Sportaga. ProCeed povečuje Ceedovo privlačnost.”

Proizvodnja različice ProCeed shooting brake steče novembra, prodaja pa se prične v začetku leta 2019. Tako kot vsi ostali modeli tudi ProCeed prihaja s Kiino zavezo o kakovosti, ki jo potrjuje revolucionarna – in še vedno najdaljša v Evropi – garancija, ki traja 7 let (do 150.000 km, prva 3 leta brez omejitve prevoženih kilometrov) in velja za celotno vozilo.

Video (vir: Youtube)

 

Vir: kia.si

Zaupajo nam številna podjetja

logo lifeclass as tus bitermo-logo logo-banka-koper logo-luka-koper cimos logo Logo ika robotina logo uip zdravstveni-dom-koper Generali Intereuropa KERN Komunala Izola Sava ZDI ZRS

Izjave strank

You must enable Billing on the Google Cloud Project at https://console.cloud.google.com/project/_/billing/enable Learn more at https://developers.google.com/maps/gmp-get-started