Znamka CUPRA, ki je nastala iz SEAT-ovega priznanega oddelka za motošport, je ultimativni izraz edinstvenosti, prefinjenosti in zmogljivosti. Rojena je iz strasti in zasnovana, da očara ljubitelje avtomobilov po vsem svetu.

Ustvarja vozila, ki ne temeljijo na nostalgiji, ampak so zakoreninjena v sedanjost. Najbolj izkušeni, zavzeti in obsedeni okoli oddelka za motošport so se vrnili v mehanične delavnice, da bi v podjetju ustvarili novo dimenzijo in ponudili nov vidik o kompetencah, zmožnostih in potencialu naše organizacije.

Znamka CUPRA bo ustvarila širšo paleto produktov, ki se osredotočajo na modele SEAT. Pri tem bo izkoristila zajeten nabor tehnologij koncerna Volkswagen in dostopala do številnih možnosti, ki jim jih ta nudi. Hkrati bo odprta za sodelovanje z ljudmi in podjetji, ki govorijo isti jezik in delijo isto razumevanje, kako ustvariti doživetja – na področjih prodaje, dopolnilne opreme, dogodkov in seveda motošporta.

Dandanes na svetu ni primerljive znamke. Za diverzifikacijo ponudbe in razvoj novih modelov, ki nudijo popolno kombinacijo med zmogljivostjo, voznimi lastnostmi in uporabnostjo, bo znamka CUPRA koristila obstoječo SEAT-ovo infrastrukturo – dobila bo svoj prostor v 277 posebej izbranih prodajnih salonih po Evropi.

To potovanje se je začelo februarja s predstavitvijo nove znamke in njenega prvega modela – CUPRA Atece, visokozmogljivega SUV modela, ki zaznamuje začetek nove ere in je popolno vozilo za predstavitev znamke CUPRA na trgu.

 "SUV vozila resnično postajajo vse bolj priljubljena, a na trgu ni nobenega takega, kot je CUPRA Ateca. Zato smo prepričani, da bo uspešna in da bo postala odličen prvi steber znamke, saj popolnoma odraža vrednote znamke CUPRA, namreč prefinjenost, edinstvenost in zmogljivost,”

je dejal Wayne Griffiths, podpredsednik področja prodaje in trženja.

"Poleg tega smo zelo optimistični, da bomo pritegnili nove stranke, ki iščejo takšen edinstven avtomobil, ki se uvrša med množični in klasični prestižni segment."

Srce in dušo CUPRA Atece predstavlja eden tehnološko najnaprednejših motorjev na trgu, štirivaljni bencinski motor 2.0 TSI s turbopolnilnikom in direktnim vbrizgavanjem goriva, ki razvije zavidljivo moč 221 kW (300 KM) in 400 Nm navora. Povezan je z bolj uglajenim, natančnejšim 7-stopenjskim menjalnikom DSG in štirikolesnim pogonom 4Drive, s čimer CUPRA Ateca odraža samozavest, stilskost in drznost.

Razburljiva zmogljivost CUPRA Atece je usklajena z osupljivim dizajnom njene zunanjosti. Spredaj se mreža hladilnika ponaša s satastim vzorcem in z novim logotipom znamke CUPRA na sredini. Svetleče črni detajli so stalnica, medtem ko njeno elegantno zunanjost na zadku poudarjajo štiri izpušne cevi, ki ležijo ob robu zadnjega difuzorja, in ekskluzivna 19-palčna aluminijasta platišča s polirano površino.

Več si lahko preberete v izvornem članku: avto.info

 

Zaupajo nam številna podjetja

logo lifeclass as tus bitermo-logo logo-banka-koper logo-luka-koper cimos logo Logo ika robotina logo uip zdravstveni-dom-koper Generali Intereuropa KERN Komunala Izola Sava ZDI ZRS

Izjave strank

You must enable Billing on the Google Cloud Project at https://console.cloud.google.com/project/_/billing/enable Learn more at https://developers.google.com/maps/gmp-get-started