Od 7. maja do vključno 18. maja Avto Center Jereb v sodelovanju z Radiem Capris nagrajuje s polnim tankom; 20. maja sledi FINALNO ŽREBANJE za KIA Pro cee'd (mesečna uporaba).

V trajanju akcije »Zvestoba do vrha« se bo po Obali vozilo posebej označeno vozilo KIA Pro cee'd. V njem se bo prevažala Caprisova ekipa, ki bo podeljevala poln tank goriva! Pogoj za sodelovanje je namestitev nalepke Radia Capris na vozilo, nalepke so brezplačno na voljo tudi v Avtocentru Jereb.

Caprisova ekipa bo na Obalnih cestah vsak delavnik, vsak dan pa bo podelila 4 nagrade. Poleg tanka goriva si lahko nagrajenci izžrebajo servis vozila, pregled optike ali servisni pregled klime.

Vsi sodelujoči v nagradni igri bodo vključeni tudi v FINALNO ŽREBANJE za avtomobil KIA Pro cee'd, ki ga bo srečni izžrebanec/ka prejel v enomesečno uporabo. Finalni dogodek bo 20. 5. 2015 ob 17. uri v Avto Centru Jereb v Izoli, za vse obiskovalce tudi praktične nagrade in presenečenja.

Vabljeni!

Odpelji novo KIO že za 89 EUR na mesec in prejmi posebno pozornost!

kia rio

Pravila in pogoji sodelovanja

Zaupajo nam številna podjetja

logo lifeclass as tus bitermo-logo logo-banka-koper logo-luka-koper cimos logo Logo ika robotina logo uip zdravstveni-dom-koper Generali Intereuropa KERN Komunala Izola Sava ZDI ZRS

Izjave strank

You must enable Billing on the Google Cloud Project at https://console.cloud.google.com/project/_/billing/enable Learn more at https://developers.google.com/maps/gmp-get-started