Seatova Ateca je zmagala na izboru Autobest 2017 in si prislužila naslov najboljše izbire pri nakupu vozila v Evropi za leto 2017.

Seat Ateca je na koncu slavila pred Peugeotom 3008, ki je zbral 72 točk manj kot zmagovalec tega mednarodnega tekmovanja. Na tretjem mestu je pristala Toyota C-HR s 1.469 točkami, na četrtem Citroën C3 in na petem mestu Kia Niro.

”Bilo je zelo tesno tekmovanje in prvič za Autobest je glasovalo 31 žirantov iz prav toliko držav. Seat Ateca je prepričala žirante v vseh pogledih in na koncu zmagala z največ točkami. Ateca je zelo prepričljiv odraz Seatovega koncepta ”Created in Barcelona”, nove znamkine filozofije. V svojem imenu in imenu žirantov bi rad čestital vsem ljudem, ki so vpleteni v projekt. Hkrati z zadovoljstvom pozdravljam Seat za prvo zmago v zgodovini Autobesta,” je dejal Ilia Seliktar, predsednik žirije pri Autobestu.

Vir: avtomobilizem.com

Zaupajo nam številna podjetja

logo lifeclass as tus bitermo-logo logo-banka-koper logo-luka-koper cimos logo Logo ika robotina logo uip zdravstveni-dom-koper Generali Intereuropa KERN Komunala Izola Sava ZDI ZRS

Izjave strank

You must enable Billing on the Google Cloud Project at https://console.cloud.google.com/project/_/billing/enable Learn more at https://developers.google.com/maps/gmp-get-started