“Zvečer sem s sebe zvlekel kombinezon, prepojen od znoja, prahu in vonja po bencinu. Vselej zadovoljen, srečen.”

Zgodba fanta iz Izole z iskrenimi sanjami, ki jim je posvetil vse in postal najuspešnejši avtomobilski športnik v Sloveniji. Uspelo mu je v športu adrenalina, strasti in neizmerne življenjske energije. Andrej Jereb je prehodil pot od voznika skromnega zastave yuga do udeleženca dirk za svetovno prvenstvo. Pot od večkratnih naslovov državnega prvaka v Sloveniji in na širšem območju je kronal z uvrstitvijo v prvo deseterico slavnega relija Monte Carlo. Svojo zgodbo, s katero želi predvsem navdihniti mlade z življenjskimi sanjami na kateremkoli področju, je napisal s pomočjo Gregorja Pavšiča, avtomobilističnega novinarja ter avtorja knjig Usodna strast 1 in 2.

Knjigo lahko naročite na email naslovu: Ta e-poštni naslov je zaščiten proti smetenju. Za ogled potrebujete Javascript, da si jo ogledate.

CENA KNJIGE: 20 EUR + stroški poštnine

Čeprav je plačilo mogoče tudi po povzetju, priporočamo plačilo knjige po nakazilu. Na zgornji elektronski naslov nam pošljite vaše ime za dostavo. Cena v primeru plačila na TRR je 22,75 EUR.

TRR za nakazilo:

Center Jereb d.o.o.
Polje 9b
6310 Izola.
SI90923634
TRR: SI56 0510 0801 4199 046

V primeru plačila po povzetju je cena knjige in stroškov poštnine skupno 24,57 EUR

Več informacij o knjigi

Najuspešnejši in najbolj prepoznaven slovenski avtomobilski športnik Andrej Jereb z biografijo z naslovom Moja linija povzema svoje življenje in kariero, ki se je leta 2010 končala z največjim uspehom – uvrstitvijo v prvo deseterico slavnega relija Monte Carlo. To je tudi prva izdana biografija avtomobilskega športnika v Sloveniji.

Namen knjige pa ni le povzemati športno pot, temveč knjigo ponuditi tudi kot navdih vsem mladim. Vsem tistim, ki jih nekaj v mladih letih v srce zadene kot puščica in jih prevzame, čemur se nato povsem predajo in v tem vidijo svoje življenjske sanje, poslanstvo in cilj. Prav na tak način se je Andrej Jereb kot najstnik zaljubil v reli. Ko še ni imel vozniškega izpita, je prek poletnega dela v avtopralnici dobil denar za prve dirkaške rokavice in tekmovalna sedeža, Pri 19 letih je kupil prvi dirkalni avtomobil in odpeljal prvi reli.
Ta prva dirka je bila zanj osnovna izpolnitev sanj in od takrat naprej so bili vsi nastopi, odpeljane hitrostne preizkušnje in zmage le še nadgradnja iskrenih sanj preprostega fanta iz Izole. V svoji biografiji Andrej povzema kompleksnost relija, svoj intimni odnos do avtomobilskega športa, vzponov in padcev in rasti skozi kariero.

Knjiga je razdeljena v 14 poglavij, ki pa jih spremljajo še dodatni vmesni pogovori z najbližjimi Andrejevimi sodelavci. Tako člani najožje družine, nekdanjimi sovozniki, pokrovitelji in člani ekipe. Celoten obseg knjige je 292 strani.

Avtor biografije je Gregor Pavšič, avtomobilistični novinar in avtor slovenskih knjig o avtomobilskem športu Usodna Strast 1 in 2. 

 

Zaupajo nam številna podjetja

logo lifeclass as tus bitermo-logo logo-banka-koper logo-luka-koper cimos logo Logo ika robotina logo uip zdravstveni-dom-koper Generali Intereuropa KERN Komunala Izola Sava ZDI ZRS

Izjave strank

You must enable Billing on the Google Cloud Project at https://console.cloud.google.com/project/_/billing/enable Learn more at https://developers.google.com/maps/gmp-get-started