Bodimo iskreni: avtomobili Lexus so napredni. A kljub temu ne znajo (še) brati vaših misli. Ne glede na to so Lexusovi oblikovalci zavezani k razumevanju vaših potreb in pripravi ustreznih rešitev, ki pomagajo predvideti vaše obnašanje in se nanj ustrezno odzivajo.

Pa si oglejmo nekaj primerov:

Lexusov nov elektronski sistem nadzora

To opremo lahko najdemo v novem Lexusu LS 500 in LC 500.

Menjalnik je povezan z elektronskim kontrolnim sistemom, ki s pomočjo programske opreme skrbi za predvidevanje voznikovega obnašanja z analiziranjem stila vožnje, pospeševanja, zaviranja, bočnih sil itn.

SmartAccess (pametni dostop)

Če že imate vozilo Lexus, verjetno že poznate to funkcijo. Vozilo samodejno odklene vrata, takoj ko se dotaknete kljuke sprednjih vrat. To pa stori s pomočjo senzorjev, ki zaznajo obesek SmartAccess v žepu ali torbici.

Glasovni ukaz

Vozila Lexus so opremljena s tehnologijo za glasovni ukaz, ki vam omogoča, da upravljate klimo, avdio in navigacijske funkcije z uporabo običajnega, vsakdanjega govora. Na primer, če rečete: "V vozilu je malce vroče ..." klimatska naprava samodejno zniža temperaturo za nekaj stopinj.

Elektro kromirana zunanja ogledala

Elektro kromirana ogledala je »fancy« tehnični izraz. Pomeni pa, da se zunanja ogledala samodejno zatemnijo, ko vanj zadane močnejši snop svetlobe (vozilo, ki je za vami). To pa zmanjša moteče bleščanje.

Inteligentni žarometi

Inteligentni žarometi poskrbijo za močnejši snop svetlobe in posledično izboljšano vidljivost, ko je cesta pred vami prazna. Ko se pa pojavi vozilo sistem samodejna zmanjša snop svetlobe, tako da nasproti vozeči voznik ni moten.

Storitev Connect

Opcijska oprema, ki omogoča povezljivost s telefonom. Opozarja vas lahko o vzdrževanju vozila in drugih informacijah, ki so pomembne, da je vaš Lexus vedno »fit«.

Sistem za pomnjenje

Ta funkcija avtomatično prikliče osebne nastavitve glede postavitve voznikovega sedeža, zunanjih ogledal in položaj volana. Enako velja za sovoznikov položaj.

Vir: Lexus.com

Zaupajo nam številna podjetja

logo lifeclass as tus bitermo-logo logo-banka-koper logo-luka-koper cimos logo Logo ika robotina logo uip zdravstveni-dom-koper Generali Intereuropa KERN Komunala Izola Sava ZDI ZRS

Izjave strank

You must enable Billing on the Google Cloud Project at https://console.cloud.google.com/project/_/billing/enable Learn more at https://developers.google.com/maps/gmp-get-started