V okviru avto sejma v mestu Shanghai so predstavili prenovljeni SUV Lexus NX. V Evropi bo predstavljen na letošnjem Frankfurtskem salonu jeseni letos. Prenovljeni Lexus NX je prinesel nekaj manjših sprememb s katerimi računajo na večjo prodajo.

Zunanjost vozila ima nekoliko spremenjeno sprednjo masko in sprednje odbijače, ki se bolj naravno povežejo s pokrovom motorja in prednjimi blatniki. Na sprednji maski opazimo tudi nove okrasne krom elemente.

Snovalec zunanjosti Shin Kamiura pravi, da ima zdaj Lexus NX močnejšo in agresivnejšo prisotnost.

Zadaj je Lexus NX nekoliko nižji z širšim odbijačem. Opazimo lahko tudi večje kromirane izpušne cevi. Na voljo pa sta tudi dva nova modela litih platišč (dimenzije 18 palcev).

Kabina ima številne posodobitve, vključno z večjim sredinskim zaslonom na armaturni plošči (od 7 palcev do 10,3 palca), enostavnejše in manj nerodne kontrole za ogrevanje in hlajenje ter novo zasnovo analogne ure. 

Več fotografij: autoexpress.co.uk

Video:

Zaupajo nam številna podjetja

logo lifeclass as tus bitermo-logo logo-banka-koper logo-luka-koper cimos logo Logo ika robotina logo uip zdravstveni-dom-koper Generali Intereuropa KERN Komunala Izola Sava ZDI ZRS

Izjave strank

You must enable Billing on the Google Cloud Project at https://console.cloud.google.com/project/_/billing/enable Learn more at https://developers.google.com/maps/gmp-get-started