Zlato priznanje German Brand Award

Kia je v okviru prestižnih nagrad German Brand Award (GBA) osvojila zlato kolajno za ‘odličnost v strategiji znamke, upravljanju in ustvarjanju znamke’. Podjetje je bilo poleg tega prepoznano tudi kot ‘izstopajoče’ v kategoriji ‘interno znamčenje’.

Kia navdušuje z ‘močjo presenečanja’

Kia je žirije, sestavljene iz neodvisnih strokovnjakov, prepričala ne le z načinom komuniciranja svojih prednosti, temveč tudi z omogočanjem teh prednosti svojim strankam.

To še posebej vključuje visokokakovostno znamčenje storitvenih izkušenj strank – od prvega kontakta do izdobave novega vozila. Kiini strogi upravljalski procesi so se razširili tudi na program popravila vozil in podpore strankam, slogan ‘moč presenečanja’ (angl. The Power to Surprise) pa je žirija pohvalila, ker je ‘enostaven, atraktiven in pameten’.

Več informacij: kia.si

Zaupajo nam številna podjetja

logo lifeclass as tus bitermo-logo logo-banka-koper logo-luka-koper cimos logo Logo ika robotina logo uip zdravstveni-dom-koper Generali Intereuropa KERN Komunala Izola Sava ZDI ZRS

Izjave strank

You must enable Billing on the Google Cloud Project at https://console.cloud.google.com/project/_/billing/enable Learn more at https://developers.google.com/maps/gmp-get-started