Toyota Motor Europe je v slikovitem okolju škotskega višavja svečano podelila nagrade Ičiban 2018

Nagrada (njeno ime v japonščini pomeni prvi) je namenjena evropskim pooblaščenim trgovcem, ki so z odličnostjo svojih storitev najbolje prepričali Toyotine stranke.

Laskav naziv prvega v Sloveniji je tokrat že desetič pripadel Centru Jereb iz Izole.

Direktor Andrej Jereb, je ob prejeti nagradi dejal:

“Kar težko je verjeti, da smo desetkrat zaporedoma osvojili to prestižno nagrado. Brez predanega dela vseh sodelavcev v našem podjetju, nam ne bi uspelo doseči takšnega rezultata. Zagotovo je to velika vzpodbuda in zaveza v prihodnje, za odnos z našimi cenjenimi kupci. Naš moto je enak Toyotinem in sicer, biti vedno boljši.”

Gostitelj prireditve je bil Dr Johan van Zyl, predsednik, ki se je najboljšim trgovcem zahvalil za prispevek k ugledu znamke, ter poudaril pomen oblikovanja osebne izkušnje za vsakogar, ki pokaže zanimanje za našo blagovno znamko.

Za 45 plaket Ičiban se je potegovalo preko 2.500 evropskih trgovcev. Center Jereb je prepričal s predano in strokovno ekipo, ki si je s svojimi strankami iz Slovenije ter bližnjih Hrvaške in Italije z leti uspela pridobiti globoko zaupanje in ustvariti pristen odnos.

Zaupajo nam številna podjetja

logo lifeclass as tus bitermo-logo logo-banka-koper logo-luka-koper cimos logo Logo ika robotina logo uip zdravstveni-dom-koper Generali Intereuropa KERN Komunala Izola Sava ZDI ZRS

Izjave strank

You must enable Billing on the Google Cloud Project at https://console.cloud.google.com/project/_/billing/enable Learn more at https://developers.google.com/maps/gmp-get-started