Corolla GR SPORT in Corolla TREK sta novi različici Toyote Corolle, ki sta doživeli svetovno predstavitev na letošnjem Avtosalonu v Ženevi.

Corolla GR SPORTS

Corolla GR SPORTS je nekakšno logično nadaljevanje uspeha, ki ga je s svojim dinamičnim videzom in agilnimi vozniškimi sposobnostmi ob letošnji predstavitvi požela nova Toyota Corolla, ki velja za najbolje prodajani avtomobil na svetu. Corolla GR SPORT vsebuje izdatno mero dirkaške strasti ekipe TOYOTA GAZOO Racing. Po lanski predstavitvi modela Yarisa GR SPORT, ki je premiero doživel na Pariškem avtosalonu, je Corolla GR SPORT drugi Toyotin model GR SPORT na evropskem trgu.

Na voljo je kot kombilimuzina (Hatchback) in kot karavan Touring Sports. Pri obeh različicah je mogoče izbirati med 1,8-litrskim in 2,0-litrskim samopolnilnim hibridnim pogonskim sklopom. Nova oprema GR SPORT pa avtomobiloma dodaja duha ekipe GAZOO Racing, ki ga poudarjajo unikatni športni detajli, ki bodo navdušili predvsem mlajše in športno navdahnjene voznike.

Oprema GR SPORT ponuja unikatne stilske elemente, med katerimi velja izpostaviti novo športno masko s temno kromiranimi dodatki, nizka krilca, stranske dodatke na pragovih in zadnji difuzor. Avtomobil je opremljen z 18-palčnimi strojno obdelanimi litimi platišči, zatemnjenimi stekli, meglenkami, lučmi LED in posebno dvobarvno zunanjost Dynamic Grey.

V notranjosti pa oprema GR SPORT ponuja športne sedeže v kombinaciji črne tkanine in umetnega usnja, opcijsko so na voljo tudi povsem usnjeni sedeži. Nadzorna plošča, volan in prestavna ročica pa ponujajo rdeče in črne šive.

Toyota Corolla GR SPORT bo na voljo od januarja 2020.

Nova Corolla TREK – Zasnovana za aktivni življenjski slog in užitke v naravi.

Corolla TREK je Toyotin odgovor na čedalje bolj priljubljene avtomobile evropskega segmenta C, ki jih odlikuje nekoliko bolj robusten videz, s katerim se spogledujejo s karoserijskimi križanci. Corolla TREK je na voljo le v karavanski različici Touring Sports. Izbirati pa je mogoče med 1,8-litrskim in 2,0-litrskim samopolnilnim hibridnim pogonskim sklopom.

Zasnovana je za ljudi, ki prisegajo na aktivni življenjski slog in avanture v naravi. Corollla TREK predstavlja tudi zanimivo sodelovanje med Toyoto in svetovno priznanim izdelovalcem koles Trek Bicycle. To partnerstvo namreč združuje znamki, ki prisegata na podobne okoljske standarde in vrednote ter imata komplementarne mobilnostne rešitve.

Znamka Trek Bicycle je bila ustanovljena leta 1976 in velja za eno največjih in najbolj priljubljenih kolesarskih znamk na svetu. Letno proizvedejo približno poldrugi milijon koles. Poleg tega pa ponujajo tudi visokokakovostno kolesarsko opremo, s katero svojim uporabnikom omogočajo bolj srečno, zdravo in aktivno življenje.

Za še dodatno utrditev tega zanimivega partnerstva je Toyota z znamko Trek podpisala pogodbo, skladno s katero bo moški in ženski ekipi Trek Segaferdo na evropskih dirkah zagotovila podporna vozila.

Corolla TREK je namenjena predvsem družinam z aktivnim življenjskim slogom in hobiji, ki se odvijajo v naravi. Avtomobil ponuja 20 milimetrov večjo oddaljenost od tal. Ponuja plastične obrobe blatnikov, 17-palčna strojno obdelana lita platišča, zatemnjena stekla, meglenke in luči LED.

V notranjosti pa zaznamujejo 7-palčni multimedijski zaslon TFT, dvobarvni sedeži in leseni dekorativni elementi.

Corolla TREK bo na voljo od avgusta 2019.

VIR: toyota.si

Zaupajo nam številna podjetja

logo lifeclass as tus bitermo-logo logo-banka-koper logo-luka-koper cimos logo Logo ika robotina logo uip zdravstveni-dom-koper Generali Intereuropa KERN Komunala Izola Sava ZDI ZRS

Izjave strank

You must enable Billing on the Google Cloud Project at https://console.cloud.google.com/project/_/billing/enable Learn more at https://developers.google.com/maps/gmp-get-started