Kaj je priznanje "Toyota Ichiban"?

“Ichiban” je japonska beseda, ki smo si jo izposodili iz fraze “Okyakusama Ichiban”, ki pomeni “Kupec je vedno na prvem mestu”.

Od prve podelitve nagrad Ichiban leta 2007 se je zadovoljstvo Toyotinih strank sodeč po interni Toyotini raziskavi povečalo za 52,4% na področju prodaje in 47,4% na področju poprodajnih storitev. Filozofija, po kateri je kupec na prvem mestu, je od nekdaj del Toyotinega DNK ja.

Avto center Jereb najboljši v prodaji in v poprodajnih storitvah

Na prireditvi v Madridu so razglasili najboljše prodajalce, ki so dosegli najboljši rezultat v prodaji in poprodajnih storitvah. V Sloveniji je že 7 leto zapored priznanje osvojil Center Jereb iz Izole.

toyota-ichiban

V okviru nagrade "Toyota Ichiban" so prodajalcem na 32 trgih po celotni Evropi podelili 44 nagrad za izjemno zadovoljstvo kupcev na področju prodaje in poprodajnih storitev.

Po zahtevnih kriterijih so ocenili približno 2300 trgovcev.

Vir: Toyota.si

Zaupajo nam številna podjetja

logo lifeclass as tus bitermo-logo logo-banka-koper logo-luka-koper cimos logo Logo ika robotina logo uip zdravstveni-dom-koper Generali Intereuropa KERN Komunala Izola Sava ZDI ZRS

Izjave strank

You must enable Billing on the Google Cloud Project at https://console.cloud.google.com/project/_/billing/enable Learn more at https://developers.google.com/maps/gmp-get-started