Nagrado Argus sta že osvojila Kiina modela Stinger GT in Picanto

Kiin novi križanec XCeed je osvojil prestižno nagrado Trophée Argus za leto 2020 v kategoriji kompaktnih in družinskih športnih terencev. Na nedavni slovesnosti je Kia nagrado Argus tako prejela že tretjič, saj jo je leta 2018 osvojil Stinger, šest let pred tem pa je zmago slavil malček Picanto.

Trophée Argus nagrajuje ceno, tekoče stroške in vrednost rabljenega vozila

Trophée Argus nagrajuje nove modele na francoskem tržišču, ki ponujajo najboljšo kombinacijo lastnosti in tekočih stroškov. Kandidate ocenjujejo na osnovi cene, tekočih stroškov in ostanka vrednosti rabljenega vozila, ob tem pa žirija upošteva tudi druge značilnosti (kakovost, udobje, užitek v vožnji, opremljenost) ter prispevek vozila v svojem razredu.

Žirijo sestavljajo člani Groupe Argus, francoski avtomobilski novinarji ter strokovnjaki s področja trga rabljenih vozil in avtomobilskega trga v celoti. Kia XCeed je osvojil najvišje priznanje v kategoriji kompaktnih in družinskih športnih terencev ter tako premagal tekmece, kot so npr. Mazda CX-30, Toyota RAV4 Hybrid in Hyundai Santa Fe.

Marc Hedrich, generalni direktor Kia Motors France, je ob tem dejal: “Zelo smo veseli osvojitve lovorike Trophée Argus za leto 2020. To je priznanje za pomemben in edinstven model znamke Kia. Novi XCeed je križanec razreda C, ki med vozili množičnih znamk trenutno nima enakovrednega tekmeca.”

“Kia XCeed je zares evropski model, tako kot vse ostale Ceedove različice,” je dodal Hedrich. “Model, ki je oblikovan, razvit in izdelan v Evropi za evropske kupce, je postal takojšnja uspešnica. Veseli smo, da so prednosti Kia XCeeda – njegovo oblikovanje, kakovost, vozne lastnosti in stroški lastništva – zaslužne za to, da izstopa med konkurenti. To nagrado posvečam našim oblikovalcem, prodajnikom in inženirjem po vsej Evropi ter se jim zahvaljujem za odlično opravljeno delo.”

Več na Kia.si

Zaupajo nam številna podjetja

logo lifeclass as tus bitermo-logo logo-banka-koper logo-luka-koper cimos logo Logo ika robotina logo uip zdravstveni-dom-koper Generali Intereuropa KERN Komunala Izola Sava ZDI ZRS

Izjave strank