SEAT je danes vrata CASE SEAT uradno odprl z otvoritveno slovesnostjo, ki je potekala ob upoštevanju priporočenih zdravstvenih in varnostnih ukrepov. Udeležile so se je pomembne osebnosti ter španski in katalonski vodilni podjetniki. Podjetje je med dogodkom oznanilo ustanovitev svoje nove znamke urbane mobilnosti, SEAT MÓ.

CASA SEAT je pred dvema tednoma prvič odprla vrata za javnost prek spleta, danes pa je to storila tudi fizično. Otvoritve so se med drugim udeležile znane osebnosti, kot so Teresa Ribera, Àngels Chacón in Ada Colau

Po virtualni predstavitvi, ki je bila 4. junija, je CASA SEAT danes prvič odprla vrata javnosti. SEAT-ov direktor Carsten Isensee je na začetku dogodka poudaril pomembnost tega novega prostora, ki bo igral vlogo sedeža podjetja v centru Barcelone.

Dejal je:

"CASA SEAT je veliko več kot poklon našim koreninam. Ta ikonična stavba je tudi prostor, iz katerega se oziramo v prihodnost, naš sedež v samem srcu Barcelone, za katerega pričakujemo, da bo postal novodobno središče urbane mobilnosti."

SEAT svetu predstavlja svoje nove produkte s področja mikromobilnosti, in sicer SEAT MÓ eScooter 125 in SEAT MÓ eKickScooter 65

Predstavniki oblasti in druge pomembne osebnosti, kot so predsednik skupine Grupo Godó, Javier Godó; predsednik banke CaixaBank, Jordi Gual; predsednik nogometnega kluba FC Barcelona, Josep Maria Bartomeu; predsednik skupine Grupo Agbar, Ángel Simón; glavni direktor podjetja Saba, Josep Martínez Vila, in dr. Bonaventura Clotet ter ostali, so si ogledali različne prostore CASE SEAT, novega središča urbane mobilnosti podjetja.

Popoldne je SEAT-ov podpredsednik za prodajo in trženje ter izvršni direktor znamke CUPRA Wayne Griffiths naznanil ustanovitev nove znamke SEAT MÓ, ki bo spodbujala strategijo urbane mobilnosti s poudarkom na produktih in storitvah s področja mikromobilnosti, ki vključujejo SEAT MÓ eScooter 125 in SEAT MÓ eKick-scooter 65.

"Z znamko SEAT MÓ želimo zagotoviti individualno mobilnost za vse, CASA SEAT pa bo središče njenega delovanja. Barcelona bo testni poligon za razvoj rešitev za urbano mobilnost, ki se bodo potem razširile po vsem svetu," je dejal Griffiths.

Zadnji del ogleda je potekal v prostoru s konfiguratorjem vozil, kjer bodo kupci in obiskovalci lahko konfi-gurirali svoje vozilo znamke SEAT, in v salonu CUPRA Garage, kjer so si obiskovalci lahko ogledali CUPRA Formentor PHEV, popolnoma nov model, ki je bil izdelan v Martorellu in bo kmalu na voljo na trgu.

Preverite več na seat.si

Zaupajo nam številna podjetja

logo lifeclass as tus bitermo-logo logo-banka-koper logo-luka-koper cimos logo Logo ika robotina logo uip zdravstveni-dom-koper Generali Intereuropa KERN Komunala Izola Sava ZDI ZRS

Izjave strank

You must enable Billing on the Google Cloud Project at https://console.cloud.google.com/project/_/billing/enable Learn more at https://developers.google.com/maps/gmp-get-started