SEAT posodablja svojo Ibizo z osveženo zunanjostjo, povsem prenovljeno notranjostjo ter posodobljeno povezljivostjo in asistencami za vožnjo.

Vse od leta 1984, ko je bila prvič predstavljena, je SEAT Ibiza ključnega pomena za uspešnost znamke. Po 37 letih, petih generacijah in skoraj 6 milijonov prodanih vozil pa je najuspešnejše vozilo SEAT, ki je kadar koli zapustilo proizvodno linijo. Posodobljena peta generacija si kot ključni model v svojem segmentu v Evropi prizadeva ohraniti to zmagovalno miselnost.

»SEAT Ibiza uživa status legende v avtomobilski industriji in je eden ključnih stebrov znamke,«

»Spremenjena zunanjost osvežene pete generacije in povsem prenovljena notranjost skupaj z novo stopnjo povezljivosti in varnosti sporočata, da je pripravljena nadaljevati zgodbo o uspehu.«

Svet postaja vse bolj digitaliziran in SEAT Ibiza je pripravljena, da ujame korak z njim, saj v notranjosti prinaša večjo intuitivnost, funkcionalnost in kakovost, kar dosega z izboljšanim dizajnom, večjimi stopnjami povezane tehnologije ter novimi, elegantnejšimi materiali.

Posodobljena je zunanjost SEAT Ibize, ki zdaj kot del serijske opreme vključuje žaromete s 100 % tehnologijo LED ter ročno napisano ime modela v reliefni pisavi
Vse to še dopolnjujeta uporaba svetlobne tehnologije, ki izboljša doživetje notranjosti, in vključitev najnovejših infotainment projicirnih sistemov, ki značaju vozila dajeta močan sodoben pridih in občutek.

Pod pokrovom motorja nova SEAT Ibiza ponuja šest različnih pogonskih sklopov od 59 do 110 kW (80 do 150 KM), in sicer z bencinskimi motorji in motorjem na stisnjen zemeljski plin v povezavi z ročnim menjalnikom ali menjalnikom DSG z dvojno sklopko.

SEAT Ibiza dodaja tudi vrsto novih asistenčnih sistemov, ki ne glede na razmere omogočajo bolj sproščujočo vožnjo v mestnem vozilu.

Proizvodnja nove SEAT Ibize, ki je bila zasnovana in razvita v Barceloni, na sedežu podjetja SEAT v Martorellu, se bo pričela v tretjem četrtletju letošnjega leta.

VIR: Seat.si

 

Zaupajo nam številna podjetja

logo lifeclass as tus bitermo-logo logo-banka-koper logo-luka-koper cimos logo Logo ika robotina logo uip zdravstveni-dom-koper Generali Intereuropa KERN Komunala Izola Sava ZDI ZRS

Izjave strank

You must enable Billing on the Google Cloud Project at https://console.cloud.google.com/project/_/billing/enable Learn more at https://developers.google.com/maps/gmp-get-started