Ste si kdaj želeli, da bi v trenutku prekinili dnevno rutino? Nič lažjega, le izkoristite pravi trenutek. Za začetek odpeljite SEAT Ibizo TSI že od 16.999 €*.

Že pred prvim kilometrom lahko poskrbite, da bodo vaše poti brezskrbne, zato vam poleg 4-letnega jamstva podarjamo še dodatno leto. Skupaj kar 5 let jamstva za vaše izbrano vozilo SEAT.

SEAT Ibize pa ne priporočamo le mi, temveč se temu pridružujejo tudi slovenski avtomobilistični strokovnjaki, saj so jo razglasili za zmagovalko testa PRIMA, ki je ocenjeval najboljši nakup vozila do 20.000 €.

Obiščite najbližji salon vozil SEAT in izkoristite posebno ponudbo!

Ibiza je vedno za zabavo. Za varnost poskrbi kamera za vzvratno vožnjo, z zaslonom na dotika pa za zanesljivo navigacijo vsepovsod.


Zaupajo nam številna podjetja

logo lifeclass as tus bitermo-logo logo-banka-koper logo-luka-koper cimos logo Logo ika robotina logo uip zdravstveni-dom-koper Generali Intereuropa KERN Komunala Izola Sava ZDI ZRS

Izjave strank

You must enable Billing on the Google Cloud Project at https://console.cloud.google.com/project/_/billing/enable Learn more at https://developers.google.com/maps/gmp-get-started