Špansko podjetje je ženevski sejem avtomobilov »izkoristilo« za predstavitev novega SUV konceptnega vozila SEAT 20V20 – »V« kot vizija - 2020 pa datum, ko naj bi ga videli na cestah.

seat 20v20 01

Že nekaj časa se govori o tem, da bo španski proizvajalec avtomobilov predstavil tudi nekaj v razredu SUV. Nekaj prototipov smo že videli, a tokrat gre za res – je povedal Jurgen Stackmann – in dodal, da že drugo leto lahko pričakujemo manjše SUV vozilo, podobnemu Ford Kugi.

seat 20v20 04

Zasnova in dizajn Seat 20V20 sta odlična. Vse skupaj pa jasno pelje naprej zgodbo ostalih SEAT-ovih modelov (predvsem LEONA).

Jurgen Stackmann pravi, da bi vozilo SEAT 20V20 lahko dali v proizvodnjo zelo hitro, saj bazira na Volkswagen MQB platformi. A kljub temu ne misli hiteti, saj je najprej potrebno pripraviti tako prodajalce, kot tudi kupce na takšno novost – za to pa potrebujejo 5 let.

seat 20v20 05

Zdi se, da gre SEATova zgodba v pravo smer.

Video

Zaupajo nam številna podjetja

logo lifeclass as tus bitermo-logo logo-banka-koper logo-luka-koper cimos logo Logo ika robotina logo uip zdravstveni-dom-koper Generali Intereuropa KERN Komunala Izola Sava ZDI ZRS

Izjave strank

You must enable Billing on the Google Cloud Project at https://console.cloud.google.com/project/_/billing/enable Learn more at https://developers.google.com/maps/gmp-get-started