Španski proizvajalec avtomobilov je poskrbel za pravi "miks" športnosti in udobja. Če si želite družinsko vozilo, ki zna tudi rjoveti je SEAT ST CUPRA LEON pravi odgovor za vas.

seat leon st cupra 01

V Sloveniji bo Seat Leon ST Cupra na voljo od aprila dalje. Okvirna cena bo znašala dobrih 27.000 EUR za "osnovne" motorje.  Če pa boste želeli nekaj več moči pod pokrovom in opreme, pa bo potrebno prišteti približno 3 tisočake.

seat-leon-st-cupra-02

Športni leon za razliko od tekmecev edini ponuja žaromete LED, prav tako za zdaj tudi najmočnejši motor. Avtomobil je skladno s svojo namembnostjo in zmogljivostnim potencialom tudi dobro opremljen, saj sta del serijske opreme tudi infozabavni sistem (5,8-palčni zaslon, desetgigabajtni trdi disk, navigacija …) in izbira načina vožnje.

Med pomembnejšimi doplačljivimi elementi najdemo še radarski tempomat, električno nastavljive sedeže in že omenjeni performance pack. Tega bodo potrebovali vozniki, ki bi s karavanskim leonom radi pogosteje zapeljali tudi na dirkališča.

Preberite obširen članek na portalu siol.net.

 

 

Zaupajo nam številna podjetja

logo lifeclass as tus bitermo-logo logo-banka-koper logo-luka-koper cimos logo Logo ika robotina logo uip zdravstveni-dom-koper Generali Intereuropa KERN Komunala Izola Sava ZDI ZRS

Izjave strank

You must enable Billing on the Google Cloud Project at https://console.cloud.google.com/project/_/billing/enable Learn more at https://developers.google.com/maps/gmp-get-started