KIA niro 01

Prve uradne risbe hibridnega terenca Nira HUV so se že pojavile na spletu. Svetovna premiera Niro HUV bo februarja na salonu v Čikagu. Hibridni pogon za novo KIO pa je bil ekskluzivno razvit prav za ta novi model.

Kia je razkrila prve uradne risbe športnega in vsestranskega Nira – novega hibridnega športnega terenca (HUV - Hybrid Utility Vehicle), ki bo prinesel novo svežino na globalnem avtomobilskem trgu športnih terencev.

Za styling Nira so poskrbeli v Kiinih oblikovalskih centrih v kalifornijskem Irvineu in korejskem Namyangu in združuje praktične ter estetske dobrote kompaktnega športnega terenca z vitko, aerodinamično obliko in subtilno oblikovanimi površinami.

Poudarjeno visok zadek daje temu HUVu športni videz, ki ga dopolnjujejo visoko nameščene LED zadnje luči in minimalno število detajlov. Vitka bočna linija in zadnja okna poudarjajo sloko postavo, medtem ko mišičasti blatniki nudijo več prostornosti v kabini.

KIA niro 02

Novi Kia Niro je prvi model, ki bo narejen na Kiini novi ekološki platformi, zahvaljujoč svojemu novemu downsized bencinsko-električnemu hibridnemu pogonu bodo njegove emisije CO2 nižje od 90 g/km (kombinirano, na osnovi novega evropskega voznega cikla - New European Driving Cycle).

Niro HUV bo doživel svetovno premiero na februarskem avtomobilskem salonu v Čikagu in  bo predstavil pomemben preskok, ki ga Kia dela na področju udobnih, zabavnih vozil, ki se ponašajo z nizkimi emisijami.Opomba: Vsi tehnični podatki, navedeni v tem sporočilu, so pričakovani podatki in so podvrženi nadaljnjim spremembam in homologaciji. Vse številke se lahko spremenijo.

VIR: KIA.SI

 

Zaupajo nam številna podjetja

logo lifeclass as tus bitermo-logo logo-banka-koper logo-luka-koper cimos logo Logo ika robotina logo uip zdravstveni-dom-koper Generali Intereuropa KERN Komunala Izola Sava ZDI ZRS

Izjave strank

You must enable Billing on the Google Cloud Project at https://console.cloud.google.com/project/_/billing/enable Learn more at https://developers.google.com/maps/gmp-get-started