Jeseni 2016 bo na slovenske ceste zapeljala povsem nova SEAT Ateca. Nova SEAT ATECA bo imela prtljažnik s 485 l kapacitete in električnim zapiranjem, pogon na vsa 4 kolesa ter popolno povezljivost.

Seat Ateca

Življenje v mestu se bo spremenilo za vedno

Povsem nova SEAT Ateca vam omogoča, da se čisto drugače približate vsakdanjiku in da vidite stvari s povsem nove perspektive. Ima vse, kar potrebujete, da se običajne stvari spremenijo v nekoliko izjemne in da se vaš vsakdanjik spremeni v nekaj čudovitega.

Seat ateca 06

Samozavest v mestu

Povsem nova SEAT Ateca, opremljena z najsodobnejšo tehnologijo za vožnjo, je izjemna v vsakem okolju. Mestna vožnja je užitek, saj vam napredna urbana zmogljivost omogoča povsem nov užitek v vožnji.

Vznemirljiva mestna eleganca

Oblikovana za vsakdanji užitek. Z LED-žarometi, ki poudarijo sodoben dizajn in povečajo varnost ter z 19'' aluminijastimi platišči, ki dodajo ščepec dinamične elegance. Dan si polepšajte s panoramskim strešnim oknom in pozdravno lučjo, ki vam pomaga, da vedno najdete pot v temi.

Iskanje vozila na mestnem parkirišču je lahko neprijetno, pozdravna luč pa bo vse to spremenila. Na tla namreč projicira krog s silhueto notranjosti vozila.

Seat Ateca 04

Z večbarvno ambientno osvetlitvijo v povsem novi SEAT Ateci lahko nastavite popoln barvni odtenek za vsako potovanje in vidite vsakdanjost v povsem novi luči. Razsvetljava je brezhibno vgrajena v vrata in nudi kaskadni učinek, ki elegantno osvetljuje obliko vrat. Na izbiro je osem različnih barv, vključno z ledeniško belo in sončno oranžno. Nastavite lahko tudi intenzivnost osvetlitve.

Notranji dizajn

Stilsko mestno življenje.

Povsem nova SEAT Ateca je oblazinjena z visokokakovostnimi materiali in je na voljo z usnjenim volanom in usnjeno prestavno ročico. Za še več udobja in kakovosti je pri opremi X-Cellence ali kot del dodatne opreme pri opremi Style na voljo oblazinjenje Alcantara. Vsak element notranjosti novega športnega terenca je bil izdelan z najvišjo natančnostjo in oblikovan tako, da so posamezni notranji elementi popolno združljivi.

Seat Ateca 03

Takoj boste opazili visokokakovostno izdelano in ergonomsko naravnano armaturno ploščo ter usnjen volan, za katerega so bili uporabljeni le najodličnejši materiali.

Več prostora pomeni še več udobja. SEAT Ateca ponuja 510 litrov prtljažnega prostora - dovolj, da lahko vsak dan želite, kot si želite.

Tehnologija

Mestna inteligenca.

Seat Ateca 05

Racionalizirajte svoj vsakdan in duševno stanje: povežite svoj pametni telefon z 8-palčnim zaslonom na dotik sistema infotainment v povsem novi SEAT Ateci. Prav tako lahko s pomočjo tehnologije Full Link uporabljate vse svoje mobilne aplikacije, ko ste na poti. Še več, najnovejša tehnologija je na voljo v obliki brezžičnega mobilnega polnilnika. Svoj pametni telefon enostavno postavite nanj, SEAT Ateca pa naj poskrbi za vse ostalo.

Vir: SEAT.SI

Zaupajo nam številna podjetja

logo lifeclass as tus bitermo-logo logo-banka-koper logo-luka-koper cimos logo Logo ika robotina logo uip zdravstveni-dom-koper Generali Intereuropa KERN Komunala Izola Sava ZDI ZRS

Izjave strank

You must enable Billing on the Google Cloud Project at https://console.cloud.google.com/project/_/billing/enable Learn more at https://developers.google.com/maps/gmp-get-started