leon cup racer

Želiš na adrenalinsko vožnjo z avtom SEAT LEON CUP RACER?

Če je tvoj odgovor pritrdilen; sodeluj v nagradni igri in se odpelji s SEAT LEON CUP RACER.

Kako lahko sodeluješ?

Sodelovanje je enostavno:

  1. Pridi v naš avto salon.
  2. Slikaj se s SEAT LEON CUP RACER!
  3. Sliko objavi na našem FACEBOOK zidu.

Med vsemi bomo izžrebali srečneža, ki se bo odpeljal na adrenalinsko vožnjo s SEAT LEON CUP RACER in ANDREJEM JEREBOM na dirkališču Grobnik dne 28. 2. 2016.

Izžrebali pa bomo tudi nekaj nagrajencev za praktične promocijske nagrade. Igra traja do vključno četrtka 25. 2. 2016 do 10:00 ure, zato pohitite!

Pogoji sodelovanja

V nagradni igri lahko sodelujejo le polnoletne osebe. Vsi, ki sodelujejo v nagradni igri se strinjajo s temi pogoji sodelovanja. Vožnja na poligonu je na lastno odgovornost. Pridržujemo si pravico, da odklonimo podelitev nagrade (in vožnje), če iz kateregakoli ocenjujemo, da bi bila neprimerna za nagrajenca.

Nagrajenec se strinja, da lahko na Facebook strani ali na spletni strani a-jereb.si objavimo fotografije in video posnetke vožnje in druga promocijska gradiva. Žrebanje nagrajenca bomo izvedli v četrtek 25. 2. 2016 ob 12:00. Rezultate bomo objavili v roku treh dni po zaključku nagradne igre. Informacije bodo objavljene na spletni strani ali / in Facebook spletni strani. Za žreb je zadolžena 3 članska komisija, ki je sestavljena iz zaposlenih v podjetju Jereb d.o.o. Komisijo imenuje direktor podjetja.

Zaupajo nam številna podjetja

logo lifeclass as tus bitermo-logo logo-banka-koper logo-luka-koper cimos logo Logo ika robotina logo uip zdravstveni-dom-koper Generali Intereuropa KERN Komunala Izola Sava ZDI ZRS

Izjave strank

You must enable Billing on the Google Cloud Project at https://console.cloud.google.com/project/_/billing/enable Learn more at https://developers.google.com/maps/gmp-get-started