Na spletnem tržišču Amazon lahko kupite skoraj vse. Ena izmed redkih stvari, ki je ne morate kupiti, je zagotovo novo vozilo. Vendar to se bo spremenilo; vsaj v eni državi in za eno vozilo in v omejenem obsegu.

amazon seat mii

Pri podjetju Seat so najavili sodelovanje z Amazon.fr. S skupnimi močmi bodo kupcem v Franciji omogočili nakup posebne različice vozila Seat Mii. Kampanja poimenovana #DeliveryToEnjoy je omejena na 15 primerov vozila Seat Mii, ki ga je prilagodilo podjetje MANGO – španski modni gigant.

Posebna različica vozila bo na voljo v treh edinstvenih barvah, s 15-palčnimi platišči, notranjim usnjenim oblazinjenjem z bež poudarki in usnjeno torbico, ki se ujema z notranjostjo vozila.

Kupci, ki bodo rezervirali vozila preko spletne trgovine Amazon.fr, bodo morali narediti depozit v višini 500 €. Sledi kontakt predstavnika za ureditev »papirjev« in ureditev preostanka plačila. Ko bo kupec poravnal še preostanek, mu bodo vozilo dostavili na dom v roku 72 ur.

Tovrstno sodelovanje temelji na podatkih, ki pravijo, da 94 odstotkov kupcev novih avtomobilov svoje raziskovanje začne prav na spletu. Pri Amazonu in Seatu računajo na uspeh kampanje in upajo, da bodo v bodoče lahko na tak način prodali še druge modele vozil.

Zaupajo nam številna podjetja

logo lifeclass as tus bitermo-logo logo-banka-koper logo-luka-koper cimos logo Logo ika robotina logo uip zdravstveni-dom-koper Generali Intereuropa KERN Komunala Izola Sava ZDI ZRS

Izjave strank