SEAT Accelerator by Conector, pospeševalnik, specializiran za avtomobilsko industrijo, ki ga promovirata SEAT in Conector, je izbral šest projektov, ki bodo vključeni v prvi program pospeševanja.

700x400 carrusel 01

V obsežnem postopku izbire so analitiki Conectorja med 42 predlogi izbrali osem podjetnikov, ki so sodelovali na dnevu start-upov in svoje projekte 7. oktobra predstavili v prostorih znamke SEAT. Ob koncu nedavnega kroga glasovanja so vodje znamke ter partnerji in mentorji Conectorja izbrali šest start-upov, ki bodo sodelovali v prvem programu pospeševanja SEAT - SEAT Accelerator by Conector.

Izbrana zagonska podjetja za prvi program pospeševanja

  • Boonder: tehnologija, ki omogoča neposredno, zanesljivo povezavo med posameznimi napravami v avtonomnih vozilih.
  • GOI travel: skupno gospodarsko podjetje, ki poveže zasebne in poklicne voznike z ljudmi, ki potrebujejo dostavo.
  • Innroute: digitalna platforma, ki uporablja geolokacijo, da operaterjem omogoči prodajo prostora na njihovih tovornjakih.
  • Open Car: programska oprema, ki omogoča skupno rabo avtonomnih vozil, ko jih njihovi vozniki ne uporabljajo.
  • Pulp Car: trg, kjer lahko zasebniki prodajajo rabljena vozila na varen, zaupen in preprost način.
  • Valeet: aplikacija, ki zbira parkirne storitve na zahtevo.

Conector – španski pospeševalnik startupov na področju avtomobilske industrije

Conector je pospeševalnik start-upov, ki ga promovirajo nekateri pomembni poslovneži iz sveta tehnologije v Španiji.

Conector je bil ustanovljen za promocijo in podporo podjetniškega ekosistema v Španiji, saj želijo s pospeševalnikom podpreti projekte in poslovneže v digitalnem sektorju (internet, mobilne in nove tehnologije). Conector združuje več kot 150 mentorjev iz vse Španije, ki so strokovnjaki na različnih področjih, in je spodbudil čez 70 start-upov.

Več informacij: seat.si

 

Zaupajo nam številna podjetja

logo lifeclass as tus bitermo-logo logo-banka-koper logo-luka-koper cimos logo Logo ika robotina logo uip zdravstveni-dom-koper Generali Intereuropa KERN Komunala Izola Sava ZDI ZRS

Izjave strank

You must enable Billing on the Google Cloud Project at https://console.cloud.google.com/project/_/billing/enable Learn more at https://developers.google.com/maps/gmp-get-started