header wide

V prvih 20. letih je Avto Center Jereb postal slovenski zmagovalec zadovoljstva kupcev

Zanesljivost, strokovnost in kakovost vodijo ekipo od leta 1996 k uresničevanju vizije postati partner številka 1 za avtomobile na Obali.

20-letna tradicija in skrbno tlakovana rast zaznamujeta današnji Avto Center Jereb Izola. Začetki poslovanja so neizbežno povezani s strastjo do avtomobilov, ki so jim sledili številni uspehi. Prva prodajna uspešnica so bili avtomobili znamke Seat. Spremljala jo je vzpostavitev brezhibne servisne podpore ter, kasneje, selitev na novo lokacijo. Nov mejnik je predstavljal pričetek prodaje vrhunskih in naprednih Toyot. S širitvijo ponudbe se je razvijala tudi podpora servisnih storitev za avtomobile vseh znamk. Širitev prodajne ponudbe se je nadaljevala z najsodobnejšim KIA centrom v Sloveniji ter izbrano ponudbo rabljenih vozil vseh znamk. Izolski prvak v avtomobilih je že 7. leto zapored tudi slovenski zmagovalec v zadovoljstvu strank. 20. obletnica je pomemben mejnik za praznovanje in določitev smernic, ki bodo zaznamovale bodoči razvoj.

V letu 2016 Avto Center Jereb prestopa prag 2. desetletja uspešnega delovanja. Izolski prodajalec vozil znamk Toyota, Seat in Kia, najsodobnejši KIA center v Sloveniji, servis za vse znamke vozil in prodajalec izbranih rabljenih vozil je pričel svoj vzpon pred 20. leti. Iz strasti do avtomobilov je ustvaril dejavnost na temeljih strokovnosti, znanja in zanesljivosti. Nekaj zaposlenih je pričelo uresničevati vizijo: postati zanesljiv, strokovni in kakovostni partner za avtomobile. Avto Center Jereb je po 20 letih postal ravno to: partner številka 1 za avtomobile in prejemnik številnih nagrad zadovoljstva strank.

Prvotna lokacija v Izoli je postala hitro pretesna. Širitev dejavnosti, povečanje števila zaposlenih, odprtje 3 avtomobilskih salonov priznanih blagovnih znamk Seat, Toyota, Kia, vzpostavitev servisa za avtomobile vseh znamk, odprtje centra izbranih rabljenih vozil vseh znamk je razvoj, ki ga je Andrej Jereb z ekipo skrbno načrtoval in spodbujal od začetkov poslovanja.

»Občutek, ko ljudem ponudiš delo in priložnost razvoja tam, od koder izvira strast, mi veliko pomeni.« Andrej Jereb je v ACJ Izola ustvaril 22 delovnih mest. »Pomembna je strokovnost, znanje, hkrati pa je v našem okolju potrebno temeljiti tudi na domačnosti, pristnosti in zanesljivosti,« zatrjuje.

Na Seatu so zgrajeni temelji poslovanja. Prodaja se je pričela v že 1996. leta. »Prva uspešnica je bila legendarna Seat Ibiza, ki je presegla vsa pričakovanja planirane prodaje. Seat Ibiza mi je še posebej pri srcu, saj sem s tem avtomobilom tekmoval in zmagoval na relijih,« se ponosno spominja Andrej Jereb. Ena največjih zmag v poslovanju je bilo odprtje salona Toyota v Izoli leta 2004, ko se je pričela tudi prodaja najbolj inovativnih modelov: hibrid Toyota Prius. Od takrat se je navdušenje nad hibridno tehnologijo neverjetno širilo. Danes je delež prodaje slovenskih Toyotinih hibridov v Avto Centru Jereb Izola 17-odstotni in najvišji v slovenskem merilu. Leta 2013 so sprejeli povabilo in izziv zastopanja znamke KIA ter odprli še 3. salon vozil. S posodobitvijo servisnega centra v 2014 so investirali v najsodobnejšo opremo ter izobraževanja in s tem je Avto Center Jereb ponudil lastnikom KIA vozil odlično prodajno-servisno ponudbo ter postal najsodobnejši KIA center v Sloveniji. Razvoj se nadgrajuje tudi s Centrom rabljenih vozil, kjer ponujajo skrbno izbrana vozila po najstrožjih kriterijih, med katerimi tudi ti. premium razred. »Trg rabljenih vozil je v porastu, vendar ponudba in kakovost vozil ter prodajnih postopkov po večini ne izpolnjujeta zahtev in želja kupcev. Izkušnje in visoki standardi, pridobljeni na področju novih vozil, želimo prenesti tudi na področje rabljenih vozil in s stem razlogom strankam nuditi popolno zanesljivost ob nakupu. Vsa vozila v ponudbi imajo transparentno zgodovino, prav tako so pred prodajo pregledana po strogih standardih. Za prodano rabljeno vozilo poskrbimo tudi v poprodajni fazi, saj nudimo tudi kakovostne servisne storitve za avtomobile vseh znamk« poudarja Andrej Jereb.

Slovenski zmagovalec zadovoljstva kupcev je naziv, ki si ga je Avto Center Jereb v 2015 pridobil že 7. leto zapored. 1. Mesto med kupci, ki ocenjujejo svoje zadovoljstvo z nakupno izkušnjo, je veliko priznanje. (več: http://a-jereb.si/sl/novice/19-priznanje-ichiban-ze-sedmo-leto-zapored-osvojil-center-jereb-iz-izole).

Ob 20. obletnici pripravljajo v Avto Centru Jereb Izola posebna presenečenja, ugodnosti nagradne igre ki se bodo zvrstile skozi celo leto. Ob obletnici bodo ponudili tudi dodatne ugodnosti ob nakupu vozil in servisnih storitvah.

»Ob 20. obletnici se zahvaljujem vsem, ki so omogočili razvoj in rast dejavnosti ter prispevali k uspešnim poslovnim rešitvam za dosego zahtevnih izzivov, pričakovanj in ciljev. Posebna zahvala gre trudu in predanosti vseh zaposlenih, ki so največje bogatstvo našega podjetja.« zaključuje Andrej Jereb in dodaja: »prisrčno vabim naše zveste stranke in nove obiskovalce, da nas v času praznovanj obiščete in praznujete z nami.«

Izola, 22. 2. 2016

Dodatne informacije in vprašanja:

Andrej Jereb

Ta e-poštni naslov je zaščiten proti smetenju. Za ogled potrebujete Javascript, da si jo ogledate.
Telefon: 05 616 80 21

jereb 20let

Zaupajo nam številna podjetja

logo lifeclass as tus bitermo-logo logo-banka-koper logo-luka-koper cimos logo Logo ika robotina logo uip zdravstveni-dom-koper Generali Intereuropa KERN Komunala Izola Sava ZDI ZRS

Izjave strank